A DNB Budapest legfőbb törekvése, hogy minőségi hazai alapanyagokból készült magyar ízeket és neves magyarországi borokat kínáljon.
A Budapest Marriott Hotel január-februárban újragondolta és átépítette éttermét: most már a DNB (a Danube mássalhangzói) Budapest fogadja a vendégeket – írja a turizmus.com.
Az étterem a „farm to table” koncepciót követi, melyet a Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf valósít meg. A kínálatban szerepelnek majd olyan különlegességek, mint például a hazai, folyami rák.
A 210 fő befogadására alkalmas étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral. „A felújítással két fő célunk, hogy növeljük a nem a hotelből érkező vendégek számát, illetve, hogy kellemes időtöltést biztosítsunk a hotel vendégeinek is” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.
A Gourmet egy óriási szabadtéri sétálókóstoló, ahol elveszhetünk a legjobb fővárosi és vidéki éttermek kínálatában.
Az Európai Bizottság jóváhagyta a projekt kivitelezési és finanszírozási szerződését.