Vad Ágnes

Itt találod az összes cikket a „Vad Ágnes” témában!

Vad Ágnes: Ahol az öröm, ott a teljesítmény!

Vad Ágnes: Ahol az öröm, ott a teljesítmény!

A marketingbe, önmagam fejlesztésébe és egyes kompetenciáim csiszolásába mindig szívesen fektetek – mondta az Üzletemnek Vad Ágnes Business & Human Potential Coach.
2020. 05. 11., 11:30
Online Vezetőfejlesztői Program: CoronEXIT Leader

Magyarországon egyedülálló online vezetőfejlesztői programot indít Vad Ágnes és Székely Viola. A CoronEXIT Leader – KoronExit Vezető Online Programmal a koronavírus okozta nehéz helyzetből való kilábalásban kívánják segíteni a vezetőket innovatív és azonnal használható módszerekkel és egyben szemléletváltással.

2019. 10. 30., 10:15
Vad Ágnes: Miért akarnánk benne lenni a stresszben, ha van másik út is?

Sok olyan ember van, aki keresi életében a teljesség érzetét, hogy olyan munkája legyen, amiben megtalálja magát, amit szeret, amivel értéket teremt – mondja az Üzletemnek Vad Ágnes, aki Magyarországon egyelőre egyedüliként dolgozik Human Potential Assessment Coachként.

2019. 05. 29., 08:00
Vad Ágnes: Neked könnyű!

Mikor van jogosultsága egy jó kis beszélgetésnek egy esetleges üzleti partnerrel? Előfordulhat olyan helyzet, amikor „csak” szerencsénk van? A kérdésekre válaszol blogbejegyzésében Vad Ágnes Business és Life Coach.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS