Panellakás

Itt találod az összes cikket a „panellakás” témában!

Duna House: átlagosan 3 százalékkal csökkent tavaly a budapesti panellakások ára

Duna House: átlagosan 3 százalékkal csökkent tavaly a budapesti panellakások ára

A vásárlók 701 ezer forintot fizettek átlagosan Budapesten egy négyzetméter panellakásért, ami átlagosan 37,8 millió forint összegű ráfordítást igényelt a Duna House adatai szerint.
2023. 03. 29., 14:08
Megtorpant a panelek drágulása?

A házgyári lakások közel 10 éve tartó, fokozatos áremelkedésének végét jelezhetik a 2023-as értékesítési adatok.

2022. 07. 26., 12:27
Egyre vonzóbbak az olcsóbb lakótelepek

Reneszánszukat élik napjainkban a házgyári panellakások. A pandémia alatt kissé mellőzött lakástípus népszerűsége 2022-ben új erőre kapott, az idei év első félévében a lakótelepi ingatlanok extrém gyorsasággal, és néhol rekord árakon találtak új tulajdonosra a Duna House értékesítési adatai szerint.

2022. 06. 13., 14:14
Két hónap alatt megveszik a paneleket Kelet-Magyarországon

A csendesebb április után újra erősödött a lakóingatlanpiac, a májusra becsült 12 519 darab tranzakció 5 százalékos emelkedést mutat az előző hónaphoz képest, de még így is 12 százalékkal elmarad a tavaly májusi, kiugróan erős forgalomtól.

2021. 06. 22., 18:30
Továbbra is keresettek a panelek a lakáspiacon

Idén havi átlagban már többen érdeklődtek a panellakások iránt, mint a járvány előtt, a téglaépítésű használt lakások még csak megközelítik azt a szintet – közölte az ingatlan.com legújabb elemzése alapján kedden.

2019. 03. 07., 16:16
Lakótelepi lakásárak Budapesten: töretlen az emelkedés

A tavalyi évben sem állt meg a panelek áremelkedése, sőt egyes lakótelepek most indultak igazán növekedésnek. Vizafogón már a 600 ezer forintot is eléri az átlagos négyzetméterár, de a skála másik végén álló Havanna lakótelepen se kapunk ingatlant 380 ezer forintos négyzetméterár alatt – derül ki a Duna House elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS