OTP Bank Románia

Itt találod az összes cikket a „OTP Bank Románia” témában!

Továbbra is kilencedik a bankrangsorban az OTP Romániában

Továbbra is kilencedik a bankrangsorban az OTP Romániában

A romániai pénzintézeti TOP 10-be tavaly annak köszönhetően került be az állami EximBank, hogy bekebelezte az éppen az OTP-től „megfosztott” Banca Romăneascát.
2021. 03. 26., 19:45
Elstartolt az új otthon program Romániában

Pénteken elrajtolt az Új otthon program: idén több mint 18 ezer lakás vásárolható az 1,5 milliárd lejes állami garanciával. E az összeg 500 millió lejjel kisebb a tavalyi keretnél.

2021. 02. 23., 20:15
Temesváron folytatja Apollo-stratégiát az OTP

Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését – közölte kedden a pénzintézet.

2020. 06. 09., 17:30
A legsebezhetőbb mikrovállalkozókat is segíti az OTP Bank Románia

Optimisták lehetünk a gazdaság helyreállásával kapcsolatban, de minden az egészségügyi probléma megoldásától függ, attól, hogy sikerül-e megtalálni a vakcinát vagy a megfelelő kezelést – jelentette ki Fatér Gyula, az OTP Bank Románia vezérigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS