Itt találod az összes cikket a „Lyon” témában!
„Mindent meg tudtunk csinálni úgy, ahogyan akartuk” – mondta Pohner Ádám séf a Bocuse d'Or keddi versenynapja után.
Maximálisan helyt állt a magyar csapat Lyonban az International Catering Cup döntőjében, amelyet a franciák nyertek.
Huszonnégy nemzet csapatainak részvételével rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or világdöntőjét január 29-30-án Lyonban. Magyarországot Pohner Ádám képviseli.
Ötvenhatszor már elkészítette a teljes menüt a lyoni International Catering Cup-ra készülő 3 fős magyar csapat, az Albatros Expo Catering.
Jól halad a magyar csapat felkészülése a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny január 28-29-i lyoni világdöntőjére.
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
A Paksi Atomerőműben befejezték a 2. blokk ez évre tervezett karbantartását és éves főjavítását. Az üzemeltető szakemberek felterhelték a blokkot.