Lipóti Tóth és Társai Zrt.

Itt találod az összes cikket a „Lipóti Tóth és Társai Zrt.” témában!

Hétmilliárd forinttal támogatta az állam a Lipóti Pékség hatvani beruházását

Hétmilliárd forinttal támogatta az állam a Lipóti Pékség hatvani beruházását

A magyar kormány stratégiai célja a rendszerváltás éveiben meggyengített hazai élelmiszeripar újjáépítése – jelentette ki Varga Mihály a Lipóti Tóth és Társai Zrt. 20 milliárd forint összértékű beruházásának átadásán Hatvanban.
2020. 06. 20., 11:15
Közel hétmilliárd forinttal szállt be a kormány a Lipóti beruházásába

Példaértékű és a hazai gazdaság erejét mutató vállalkozói bizalom jele, hogy tizenötmilliárd forintból – a kormány csaknem hétmilliárd forintos támogatásával – Magyarország legnagyobb sütőipari üzemét építi fel a Lipóti Pékséget működtető Lipóti Tóth és Társai Zrt. Hatvanban – jelentette ki a pénzügyminiszter a beruházás pénteki alapkőletételi ünnepségén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS