Kastélyturizmus

Itt találod az összes cikket a „kastélyturizmus” témában!

Víg Bence: Az állandó fejlődésben rejlik a vendéglátás jövője

Víg Bence: Az állandó fejlődésben rejlik a vendéglátás jövője

Egy közösen megálmodott kastély éttermi-konyhai-rendezvény kialakítása és beszállítása igazán hozzánk illő feladat – mondta Víg Bence, a Progast Kft. ügyvezető igazgatója.
2021. 11. 26., 09:58
Ez volt Balogh Zoltán egyik kastélyos álom projektje

Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi és minőségi megoldásaink hangsúlyozására, hiszen minden egyes kastélyépület finom eleganciát és egyedi enteriőrt képvisel – mondta Balogh Zoltán, az Elektro-Kamleithner Kft. ügyvezető igazgatója.

2021. 11. 12., 10:00
Tiba-Szőgyényi Andrea: Az az igazi siker, ha elégedett a vendég

Nagy tisztelettel fordulok a szálloda tulajdonosainak munkássága felé, nem tudom szavakban kifejezni azt a büszkeséget, ami bennem van, hogy képviselhetem Magyarország legrégebbi szállodáját – mondta Tiba-Szőgyényi Andrea, a Kristály Imperial Hotel**** Front Office & Sales Managere.

2021. 10. 29., 13:45
Fekete-Dombi Ildikó: A 21. századi technika segítségével mesélünk

Még múzeumi kiállítótérként is ritka Magyarországon az a speciális adottság, amit a kastélyunk tekintetében a jól megalkotott kiállítás, a központi fekvés és egy turisztikailag ismert és kedvelt célpont jelent – mondta Fekete-Dombi Ildikó, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont ügyvezetője.

2021. 10. 22., 10:45
Takács Ferenc: Élmény igényes szakemberekkel dolgozni

A kastélyoknál minden projekt egyedi kihívást jelent, hogy megfeleltessük a történelmi épületek adottságait a korszerű konyhák elvárásainak és a szigorú építészeti, gépészeti és közegészségügyi előírásoknak – mondta Takács Ferenc, az ASSUR Kft. cégvezető-tulajdonosa.

2021. 10. 08., 09:45
Tömösvári Szilvia: Mindig is „kastélyos” voltam

Nagyon sok ember élete inspirációként hat rám. Csodálom, ha valaki olyat tud alkotni, amivel nyomot hagy hátra – mondta Tömösvári Szilvia, az alsópetényi Prónay-kastély ügyvezetője.

2020. 10. 19., 10:00
Szomolya Szabina: Maximalista, pörgős ember vagyok

Munkám során nap, mint nap új emberekkel, szolgáltatókkal, cégekkel kerülök kapcsolatba, akiknek kérdéseire, kéréseire maximális tudásom szerint igyekszem válaszolni – mondta az Üzletemnek Szomolya Szabina, az alsópetényi Prónay-kastély rendezvényszervezője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS