Kádár Andrea Beatrix

Itt találod az összes cikket a „Kádár Andrea Beatrix” témában!

A brit nukleáris hatóság képviselőivel egyeztetett az OAH elnöke

A brit nukleáris hatóság képviselőivel egyeztetett az OAH elnöke

A brit kormány meghívására Kádár Andrea Beatrix, az Országos Atomenergia Hivatal elnöke Londonba látogatott, ahol a brit nukleáris hatóság képviselőivel egyeztetett.
2023. 02. 27., 19:13
Az OAH-ba látogatott a NAÜ főigazgatója

2023. február 22-én az Országos Atomenergia Hivatalnál tett látogatást Rafael Mariano Grossi, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség főigazgatója. A magas rangú vezetőt Kádár Andrea Beatrix elnök fogadta hivatalában. A megbeszélésen többek között az ukrán helyzetről, valamint a Paks II. projektről tárgyalt a két vezető.

2022. 10. 25., 21:47
OAH-delegáció a török nukleáris hatóságnál

2022. október 17–20. között a török nukleáris hatóság fogadta az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) felsővezetői és szakértői delegációját, amelyet Kádár Andrea Beatrix, az OAH elnöke vezetett.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS