Itt találod az összes cikket a „húsipar” témában!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Húsba Vágó Tények” címmel ingyenes online kiadványsorozatot készített, azzal a céllal, hogy eloszlassa az állattenyésztést és az állatitermék-előállítást övező tévhiteket.
Összeomlás előtt a húsipar Szerbiában. A vendéglátóipari létesítmények idei forgalma meg sem közelíti az előző évek forgalmát. Nincs, aki vásárolja a disznó-, a marha- és a baromfihúst. Ráadásul a kiszállítás is leállt.
Sok gazdaközösség szeretné, ha a közelében kisvágóhíd működne, azonban sokaknak nem éri meg Romániában ezeket működtetni.
Meghívásos tenderen nyerte el első húsipari ügyfelét, a Pápai Hús Kft.-t a Carbon Group.
Ruprecht Lászlóval, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnökével beszélgettünk egyebek között arról, miért érdemes ellátogatni szeptember 14-15-én Tatára, a SVÉT legnagyobb rendezvényére.
2024. szeptember 16. és 20. között tartják Bécsben a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség közgyűlésének 68., éves rendes ülését, amelyet követően 17–18-án tudományos fórumot is tartanak az élelmezésbiztonságról.