Itt találod az összes cikket a „húsipar” témában!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Húsba Vágó Tények” címmel ingyenes online kiadványsorozatot készített, azzal a céllal, hogy eloszlassa az állattenyésztést és az állatitermék-előállítást övező tévhiteket.
Összeomlás előtt a húsipar Szerbiában. A vendéglátóipari létesítmények idei forgalma meg sem közelíti az előző évek forgalmát. Nincs, aki vásárolja a disznó-, a marha- és a baromfihúst. Ráadásul a kiszállítás is leállt.
Sok gazdaközösség szeretné, ha a közelében kisvágóhíd működne, azonban sokaknak nem éri meg Romániában ezeket működtetni.
Meghívásos tenderen nyerte el első húsipari ügyfelét, a Pápai Hús Kft.-t a Carbon Group.
Aki egyszer már evett rendes mustárt, az bizony utána fanyalogni fog a semmilyen ízű bolti változatokra. Itt az idő, hogy elkészítsük a saját mustárunkat. Rém egyszerű.
Az eredetivel megegyező méretű modellen tesztelték az új blokkok alaplemezének betonozásánál alkalmazott eljárást.