Hiteligénylés

Itt találod az összes cikket a „hiteligénylés” témában!

Új vezérigazgató a Cofidis Magyarország élén

Új vezérigazgató a Cofidis Magyarország élén

Jean-François Rémy 2020. december 1-étől tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztját. A nemzetközi és közép-európai régiós tapasztalattal rendelkező szakember 22 éve tölt be vezetői pozíciót a Cofidis cégcsoportban.
2020. 02. 10., 16:45
Bank360: tovább nőtt a hitelállomány

A hiteligénylési kedv 2019-ben is felülmúlta az előző évet – ezt nemcsak az MNB statisztikái támasztják alá, hanem a Bank360.hu pénzügyi szakportálon elvégzett kalkulációk is.

2020. 01. 21., 10:45
Mi kell a sikeres hiteligényléshez?

A Bank360.hu gyűjtése órákat spórolhat meg a személyi kölcsön igénylés előtt állóknak, mivel igen nagy pontossággal tartalmazza, hogy melyik banknál milyen jövedelmet fogadnak el a hitelbírálat során.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS