Hernádi Zsolt

Itt találod az összes cikket a „Hernádi Zsolt” témában!

Három pillérrel támasztja meg a kormány a benzinárstopot

Három pillérrel támasztja meg a kormány a benzinárstopot

A kormány három döntést hozott a benzinárstop fenntartására, az erről szóló rendelet március 10-én este tízkor életbe lépett – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
2022. 03. 10., 09:03
Hernádi Zsolt nyugtatja a tankolókat

Magyarország kőolajellátása zavartalan, a Mol készletei és finomítói kapacitása elegendő ahhoz, hogy az ország üzemanyagigényét lefedje – közölte a Mol.

2020. 09. 14., 16:00
Kompetenciaközpont és tudományos park létesül Nagykanizsán

A Pannon Egyetem, valamint a Mol és helyi cégek részvételével körforgásos gazdasági kompetenciaközpontot, továbbá tudományos és innovációs parkot is létrehoznak Nagykanizsán – jelentette be pénteken az innovációs és technológiai miniszter.

2019. 10. 03., 17:45
Új egyetemi innovációs központ jön létre Budapesten

A nyolc magyarországi egyetemi innovációs központ egyikét a Budapesti Műszakai és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) hozzák létre – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS