H. Nagy Dániel

Itt találod az összes cikket a „H. Nagy Dániel” témában!

A szocho-csökkentés jelentősen kihathat a cafeteriára

A szocho-csökkentés jelentősen kihathat a cafeteriára

Július 1-jétől csökkent a szociális hozzájárulási adó, ám az évközi csökkentés fontos kérdéseket vethet fel a cafeteria juttatások esetében – hívta fel a figyelmet a Mazars új elemzése.
2019. 01. 30., 18:32
Onlineszámla-adatszolgáltatás: indulnak az ellenőrzések!

A NAV honlapján nemrégiben közzétette, hogy a számlázó programokkal kiállított számlákra vonatkozó online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését ellenőrzés alá vonja – hívja fel a figyelmet a Mazars.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.
2022. 05. 13., 15:00
epizód: 2022 / 3   |   hossz: 24:05
Egyre több magyar vállalkozásfejlesztési ötletre figyelnek fel külföldön is – mondta Kovács Patrik, az OECD business bizottság és a FIVOSZ elnöke. Az ötletekből mit építenek be a VOSZ és a FIVOSZ programjaiba? Mit lehetett tanulni Rijádban a Netflix alapítójától? Milyen kutatásfejlesztési stratégiákat javasolnak? Mit küldhet Magyarország a Holdra? Izgalmas kérdések, amelyekre Kovács Patrik válaszol.
2022. 05. 03., 15:00
epizód: 2022 / 2   |   hossz: 26:31
„Magyarországon bőven van mit javítani a turizmus válságálló képességén” – állítja Bódis Gábor turisztikai szakember, a Hungary NEXT alapítója. Merre tart a magyar turizmus Covid után és a szomszédunkban tomboló háború árnyékában? Mire épít az Újturizmus? Mennyire hatékony élsportolóval kampányolni az imidzsépítő programokban? Hogyan lehet kilépni a kampó állapotból? A kérdésekre Bódis Gábor válaszolt.

  Rovathírek: GUSTO

Számunkra most is bebizonyosodott, hogy a Gourmet a hazai gasztroszcéna legintelligensebb, legszakmaibb, legprofibb kulináris és borélményképző eseménye.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS