Fotózás

Itt találod az összes cikket a „fotózás” témában!

Volom Sára: Könnyen meg tudom őrizni a hidegvéremet

Volom Sára: Könnyen meg tudom őrizni a hidegvéremet

Úgy toborozunk munkatársakat, hogy ne csak képesek legyenek elvégezni az adott feladatokat, hanem szeressék is azokat – mondta az Üzletemnek Volom Sára, a Photon ügyvezetője.
2021. 09. 22., 18:30
Visszatér Veszprémbe a Fotósviadal

Egész hétvégés programmal tér vissza Veszprémbe október 2-3-án a Fotósviadal, ahol ezúttal a megszokottól eltérő kihívásokkal szembesülhetnek a résztvevők.

2021. 01. 08., 14:00
Tíz éves fotókat ásott elő a Samsung

Tíz éve elásott emlékek kerültek elő a Samsung 2010-ben elrejtett, és idén télen kiemelt időkapszulájából. A mementó felhasználók fotóit tartalmazza, amelyek újra életre keltik a 2010-es éveket.

2019. 06. 18., 11:00
Pihenjen Insta-barát szálláshelyeken!

Tudja, mi az az Instagram-barát szálláshely? Azokat a szálláshelyeket hívják így újabban, amelyek különlegesek, és amelyekkel „villogni” lehet a közösségi oldalakon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS