élelmezés

Itt találod az összes cikket a „élelmezés” témában!

Élelmezéssel kapcsolatos projektekre lehet támogatást kérni az  Auchan Alapítványtól

Élelmezéssel kapcsolatos projektekre lehet támogatást kérni az Auchan Alapítványtól

Az Auchan Alapítvány az elmúlt hat év alatt több mint 200 millió forintot osztott szét Magyarországon pályázati úton. Most ismét pályázatot hirdetnek, tavasszal összesen 50 ezer euróval (18 millió forinttal) kívánják segíteni az élelmezés terén előremutató, hazai projekteket.
2021. 12. 22., 17:07
Az élelmezés témájában írt ki pályázatot az Auchan Alapítvány

Az Auchan Alapítvány fontos társadalmi ügyeket karol fel és ösztönzi a jó megoldásokat. A rendelkezésére álló erőforrásait általában a legkiszolgáltatottabbak támogatásával és elszigeteltségük felszámolásával olyan helyi közösségek érdekében mozgósítja, ahol áruházaival jelen van.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS