ALH Consulting

Itt találod az összes cikket a „ALH Consulting” témában!

Pál Zoltán Gábor: Mi vagyunk a nyertesei, hogy hatalmas a munkaerőhiány a területünkön

Pál Zoltán Gábor: Mi vagyunk a nyertesei, hogy hatalmas a munkaerőhiány a területünkön

Az életem nem arra való, hogy olyan emberekkel egyeztessek, akik nem tisztelik meg a cégünk munkáját kellő pontossággal – mondja az Üzletemnek Pál Zoltán Gábor, az ALH Consulting Kft. tulajdonosa.
2019. 07. 08., 11:45
TOP 10 gyakori kérdés (és tévhit) a SEO-val kapcsolatban

Honnan tudja a Google, hogy mi a minőségi tartalom? Számít-e a kép neve feltöltéskor? Számít-e, hogy mennyi aloldal van a honlapon? A kérdésekre Pál Zoltán Gábor SEO szakértő, az ALH Consulting Kft. tulajdonosa válaszol blogbejegyzésében.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS