Az UniCredit Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelő bankja

2020. 06. 25., 19:00

A Global Finance magazin 2020-ban – immár az egymást követő tizenegyedik évben – az UniCreditet ismerte el Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelőjeként.

A regionális díj mellett a bank aranyérmes pozíciót szerzett több országban is: Ausztriában, Bulgáriában, Magyarországon, Szerbiában és Szlovéniában kapta meg a legjobb alletétkezelő bank címet.

Az egyes régiók és országok díjazottjainak kiválasztásakor a Global Finance szerkesztőbizottsága piackutatási eredmények, egyes szakértői források és az alletétkezelői szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek visszajelzése, valamint a bankok által készített szakmai anyagok alapján állapította meg, hogy mely pénzintézetek nyújtják megbízhatóan a legjobb szolgáltatásokat a helyi piacokon.

A kiválasztási szempontok között szerepelt az ügyfél-kapcsolattartás, a szolgáltatás minősége, a versenyképes árképzés, a kivételes esetek gördülékeny kezelése, a technológiai platformok, az értékpapír-elszámolási műveletek, az üzletmenet-folytonossági tervek, valamint a helyi előírások és gyakorlatok ismerete.

Romhányi Júlia, az Értékpapír-letétkezelés üzletág globális vezetője elmondta: „Az UniCreditnél nagyon büszkék vagyunk alletétkezelői szolgáltatásainkra és örömünkre szolgál, hogy megtartottuk vezető pozíciónkat nem csak Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelő bankjaként, hanem ezen belül számos ország listavezetőjeként is. Az elmúlt években végzett munkánk során folyamatosan kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségi, testreszabott és digitális megoldások nyújtására, és örömmel látjuk, hogy a folyamatos erőfeszítéseinket és erős régiós pozíciónkat elismerték. Ez az elismerés azt is tükrözi, hogy milyen nagy odaadással dolgoztunk szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartásán még a világjárvány időszakában is. Nagyon büszke vagyok elkötelezett kollégáinkra, akik minden országunkban azon dolgoznak, hogy megőrizhessük vezető szerepünket és magas színvonalon biztosíthassunk ügyfeleink kiszolgálását az értékpapír-elszámolások és kapcsolódó szolgáltatások területén.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS