Az UniCredit Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelő bankja

2020. 06. 25., 19:00

A Global Finance magazin 2020-ban – immár az egymást követő tizenegyedik évben – az UniCreditet ismerte el Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelőjeként.

A regionális díj mellett a bank aranyérmes pozíciót szerzett több országban is: Ausztriában, Bulgáriában, Magyarországon, Szerbiában és Szlovéniában kapta meg a legjobb alletétkezelő bank címet.

Az egyes régiók és országok díjazottjainak kiválasztásakor a Global Finance szerkesztőbizottsága piackutatási eredmények, egyes szakértői források és az alletétkezelői szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek visszajelzése, valamint a bankok által készített szakmai anyagok alapján állapította meg, hogy mely pénzintézetek nyújtják megbízhatóan a legjobb szolgáltatásokat a helyi piacokon.

A kiválasztási szempontok között szerepelt az ügyfél-kapcsolattartás, a szolgáltatás minősége, a versenyképes árképzés, a kivételes esetek gördülékeny kezelése, a technológiai platformok, az értékpapír-elszámolási műveletek, az üzletmenet-folytonossági tervek, valamint a helyi előírások és gyakorlatok ismerete.

Romhányi Júlia, az Értékpapír-letétkezelés üzletág globális vezetője elmondta: „Az UniCreditnél nagyon büszkék vagyunk alletétkezelői szolgáltatásainkra és örömünkre szolgál, hogy megtartottuk vezető pozíciónkat nem csak Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelő bankjaként, hanem ezen belül számos ország listavezetőjeként is. Az elmúlt években végzett munkánk során folyamatosan kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségi, testreszabott és digitális megoldások nyújtására, és örömmel látjuk, hogy a folyamatos erőfeszítéseinket és erős régiós pozíciónkat elismerték. Ez az elismerés azt is tükrözi, hogy milyen nagy odaadással dolgoztunk szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartásán még a világjárvány időszakában is. Nagyon büszke vagyok elkötelezett kollégáinkra, akik minden országunkban azon dolgoznak, hogy megőrizhessük vezető szerepünket és magas színvonalon biztosíthassunk ügyfeleink kiszolgálását az értékpapír-elszámolások és kapcsolódó szolgáltatások területén.”

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-28 09:40:00
A beruházások volumene 2023 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 12,1 százalékkal csökkent, az előző negyedévhez képest – szezonálisan kiigazítva – 2,2 százalékkal mérséklődött – tájékoztatott a statisztikai hivatal.
2023-11-27 19:00:33
A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS