Olcsóbb lesz a töltés az MVM Mobiliti töltőoszlopainak többségén február 3-tól

2023. 02. 02., 16:18

Számos közterületi töltőállomáson és önkormányzati töltőponton több mint 20 százalékkal kevesebbet kell fizetni a töltésért.

Az árak átállítására az érintett pontokon 2023. február 3-án folyamatosan kerül sor, az MVM Mobiliti ezért felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a töltés megkezdése előtt ellenőrizzék az aktuális töltési árakat a Mobiliti applikációban, illetve a honlapon.

 2023. február 3.-tól a töltési árak az alábbiak szerint alakulnak az árváltozásban érintett töltőcsoportok szerint:

  • számos közterületi és e-Mobi AC22 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (Type 2) 285 forint helyett 225 forint/kWh.
  • számos közterületi és e-Mobi DC25 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (CCS2 és Chademo) 305 forint helyett 240 forint/kWh,
  • számos közterületi és e-Mobi DC50 (CCS2, Chademo és TYPE2) 240 forint helyett 190 forint/perc,
  • a Spar áruházlánc töltőpontokon 170 forint helyett 225 forint/kWh,
  • a Shell Recharge DC ultratöltőkön 415 forint helyett 405 forint/perc

árakon tölthetnek a regisztrált felhasználók.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS