Olcsóbb lesz a töltés az MVM Mobiliti töltőoszlopainak többségén február 3-tól

2023. 02. 02., 16:18

Számos közterületi töltőállomáson és önkormányzati töltőponton több mint 20 százalékkal kevesebbet kell fizetni a töltésért.

Az árak átállítására az érintett pontokon 2023. február 3-án folyamatosan kerül sor, az MVM Mobiliti ezért felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a töltés megkezdése előtt ellenőrizzék az aktuális töltési árakat a Mobiliti applikációban, illetve a honlapon.

 2023. február 3.-tól a töltési árak az alábbiak szerint alakulnak az árváltozásban érintett töltőcsoportok szerint:

  • számos közterületi és e-Mobi AC22 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (Type 2) 285 forint helyett 225 forint/kWh.
  • számos közterületi és e-Mobi DC25 töltőponton, valamint önkormányzati töltőpontokon (CCS2 és Chademo) 305 forint helyett 240 forint/kWh,
  • számos közterületi és e-Mobi DC50 (CCS2, Chademo és TYPE2) 240 forint helyett 190 forint/perc,
  • a Spar áruházlánc töltőpontokon 170 forint helyett 225 forint/kWh,
  • a Shell Recharge DC ultratöltőkön 415 forint helyett 405 forint/perc

árakon tölthetnek a regisztrált felhasználók.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS